U bent hier: » startpunt website » routes

De buurtbus Barneveld-Nijkerk (lijn 509) verbindt, binnen het vervoersgebied van Veolia Transport, in een regelmatige uursdienst, Hoevelaken, Nijkerkerveen, Nijkerk en Barneveld en enkele daartussen gelegen buurtschappen met elkaar. De 8-persoons bus wordt bestuurd door vrijwillige chauffeurs die allen het belang inzien van het in stand houden van een stuk openbaar vervoer tussen de genoemde plaatsen.

Routes

De buurtbus rijdt volgens een vaste route en komt langs/door:

Volledige route lijn 509

Vanuit Nijkerk, station NS via Hoevelaken en Leusden richting Barneveld

Stationsweg, Oranjelaan, Vrijheidslaan, Torenstraat, Callenbachstraat, Frieswijkstraat, Amersfoortseweg, Van Dijkhuizenstraat, Nieuwe Kerkstraat, Jacob de Boerweg, Laakweg, Hogebrinkerweg, Oosterdorpstraat Stoutenburgerlaan, Hessenweg, Horsterweg, Plesmanstraat, Groene Zoom, Noorderinslag, Burgemeester van der Postlaan, Clarenburg, Benedictijnenenhove, Landjonker, Beekridder, Middenweg, Asschatterweg, Kon Julianaweg, Hessenweg, Achterveldseweg, Plantagelaan, Amersfoortsestraat, Torenplein, Gasthuisstraat, Burgemeester Kuntzelaan.

Vanuit Barneveld, station Valleilijn via Leusden en Hoevelaken, richting Nijkerk, station NS

Burgemeester Kuntzelaan, Gasthuisstraat, Torenplein, Amersfoortsestraat, Plantagelaan, Achterveldseweg, Hessenweg, Kon Julianaweg, Asschatterweg, Middenweg, Beekridder, Landjonker, Benedictijnenhove, Clarenburg, Burgemeester van der Postlaan, Noorderinslag, Groene Zoom, Plesmanstraat, Horsterweg, Hessenweg, lStoutenburgerlaan, Oosterdorpstraat, Hogebrinkerweg, Laakweg, Jacob de Boerweg, Nieuwe Kerkstraat, Van Dijkhuizenstraat, Amersfoortseweg, Frieswijkstraat, Callenbachstraat, Torenstraat, Vrijheidslaan, Oranjelaan, Stationsweg.

Zo gaat het beter

Wanneer u tijdig bij de halte komt, uw arm opsteekt om uw bus te laten stoppen, (OV-chip)kaart of gepast geld gereed hebt, op tijd de bus uitstapt, dan doet u alles wat in uw vermogen ligt om de reis vlot te laten verlopen. Onze chauffeurs nemen de rest voor hun rekening. Dank voor uw hulp.

Bij het gebruikmaken van de Buurtbus is het Buurtbusreglement van toepassing.

Lijn 509

Nijkerk
Nijkerkerveen
Leusden
Achterveld
Barneveld

Achterveld
Leusden
Nijkerkerveen
Hoevelaken

Afb.: Gevonden en verloren voorwerpen rondom de Buurtbus.

Buurtbus

Barneveld Nijkerk